Barion Pixel

A Cél- Trade 97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.  

Miért érdemes velünk merülni az irodaszer világába?
Célunk, hogy a vevőink számára megkönnyítsük az irodaellátással kapcsolatos beszerzést, kialakítva egy maximálisan korrekt, megbízható, hosszú távú együttműködést értékekkel, rugalmassággal.
Tesszük mind ezt egy olyan csapattal, aki szakmailag felkészült, dinamikus, agilis, törekvő és lelkiismeretes.

Karitatív támogatói tevékenységünk:
2010 óta támogatjuk a „Victoria a Gyermekekért” egészségvédelmi Alapítvány közhasznú tevékenységének ellátását. Mindennapi életünk során tapasztaljuk, hogy vannak embertársaink, akiknek támogatásra, segítségre van szükségük az őket sújtó betegség leküzdéséhez, életminőségük javításához vagy éppen a sors által rájuk rótt terhek viseléséhez.

Cégünk a szolgáltatásaira 100% garanciát vállal!

Rólunk mondták

Remek Együttműködés

Szeretném megköszönni az eddigi közös munkát és a sok-sok segítséget és kedvességet, amit felém/felénk mutattok. Soha ilyen remek beszállítóval még nem dolgoztam együtt és ez főleg a kedves, emberi és ügyfélközpontú hozzáállásotok miatt is van 😊 Bízom benne, hogy fogunk még együtt dolgozni a jövőben 😊

Az Év Vállalkozása

Beszerzőként van partneri kapcsolatom a céggel több éve már. A munkám miatt sok céges kapcsolatom van de ilyen színtű senkivel nincs mint a Cél Trade Kft -vel. Kimagaslóan szinvonalas és kedves kommunikáció , gyorsaság, rugalmasság , pontos tájékoztatás , figyelmesség és még sorolhatnám. Ha minden cégem ilyen lenne nagy örömmel ülnék le dolgozni minden nap :) . Nálam az év vállalkozása , 10 csillag. :) Hálásan köszönöm a munkájukat !!

Kiváló Megoldások

A szolgáltatásuk példamutató a magyar online webáruházak között. Gyors és rugalmas ügyintézés jellemzi a fiatalos és lendületes csapatot, akik ezidáig minden felmerülő kérdésre, igényre találtak megoldást és mindezt a versenytársaknál jobb áron. Nem ismerek még egy céget, amely előzékenységében és odafigyelésében családias, ugyanakkor gyors, kiszámítható és professzionális. Bármilyen termékigény állt elő, a Cél-Trade talált rá jó megoldást versenyképes áron. Termékpalettájuk hatalmas és minden igényt kielégít. Hatalmas köszönet az egész Cél-Trade csapatnak, egy élmény velük dolgozni!

Keresés törlése

Electronics Black Wrist Watch

Brand
Category: Electronics
SKU: MS46891340

$40.00
  • Ultrices eros in cursus turpis massa cursus mattis.
  • Volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus.
  • Aliquam id diam maecenas ultricies mi eget mauris.