Barion Pixel

A Cél- Trade 97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.  

Miért érdemes velünk merülni az irodaszer világába?
Célunk, hogy a vevőink számára megkönnyítsük az irodaellátással kapcsolatos beszerzést, kialakítva egy maximálisan korrekt, megbízható, hosszú távú együttműködést értékekkel, rugalmassággal.
Tesszük mind ezt egy olyan csapattal, aki szakmailag felkészült, dinamikus, agilis, törekvő és lelkiismeretes.

Karitatív támogatói tevékenységünk:
2010 óta támogatjuk a „Victoria a Gyermekekért” egészségvédelmi Alapítvány közhasznú tevékenységének ellátását. Mindennapi életünk során tapasztaljuk, hogy vannak embertársaink, akiknek támogatásra, segítségre van szükségük az őket sújtó betegség leküzdéséhez, életminőségük javításához vagy éppen a sors által rájuk rótt terhek viseléséhez.

Cégünk a szolgáltatásaira 100% garanciát vállal!

Keresés törlése

Electronics Black Wrist Watch

Brand
Category: Electronics
SKU: MS46891340

$40.00
  • Ultrices eros in cursus turpis massa cursus mattis.
  • Volutpat ac tincidunt vitae semper quis lectus.
  • Aliquam id diam maecenas ultricies mi eget mauris.