Menü

Üdvözöljük a természet világában!

2021. április 23., péntek 10:10

Felfedezés és alkotás a „Design Journey” termékekkel!

A STAEDTLER támogatja a kezdő művészeket a művészethez vezető úton és a „Design Journey” választék biztosítja az ehhez szükséges eszközöket: ceruzák, tollak, zsírkréták, festékek, valamint érdekes tippek és trükkök várnak az alkotni vágyókra.

Sok kreatív termék a haladó, professzionális művészeknek készül, de a STAEDTLER tökéletes belépési eszközöket ad a kezdő művészek kezébe. Átfogó, kompakt termékeket kínál a hobbiművészeknek, ezzel is ösztönözve őket a további fejlődésre. A termékek csomagolásán is művészeti alkotásokat láthatunk, így könnyebb elképzelni, mi is készíthető az adott eszközzel, e mellett találunk hozzájuk letölthető sablonokat, videókat, hogyan használjuk és készítsünk velük művészi alkotásokat.

A művészeti rajz alapja a prespektivikus ábrázolás, ahol egy háromdimenziós tárgyat a kétdimenziós papírlap síkjára vetítünk le. Ezekhez a rajzokhoz tökéletes választás a STAEDTLER grafitceruzái. Több készletet is találunk a kínálatban és mindegyik megkapta a PEFC tanúsítványt így megfelel a fenntartható erdőgazdálkodás követel

ményeinek.

 

 

 

 

A grafitceruzák mellett a színes ceruzák az alapvető rajzeszközeink, annak ellenére, hogy igazán gyerekekhez kötődik, számos technikát kínál, hogy színesebbé és mélyebbé tegye a művészeti alkotásainkat.

2100 Gödöllő, Szabadság út 62.

06-28 510-270

iroda@celtrade.hu

N 47.59858 fok; E 19.39049 fok

H-P: 8:00 - 16:00

Rólunk

A Cél- Trade ’97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz