Menü

Szabaduljon meg a főzéssel járó szagoktól!

2021. május 13., csütörtök 13:18

LEITZ „TruSens” légtisztító  promóció!

Semmi sem hasonlítható a készülő vacsora, a frissensültek, vagy a friss, gőzölgő kávé finom illatához. Néhány óra elteltével ezek a kellemes illatok azonban könnyen az otthon különböző helyiségeiben terjengő, kellemetlen szaggokká alakulhatnak át.

Hogyan szabaduljunk meg a főzéssel járó szagoktól?

Senki sem szeretné úgy érezni, hogy korlátoznia kell az étrendjét azért, mert egy adott étel elkészítése valószínűleg az egész lakásban terjengő szagokat eredményez. Az egyik lehetőség a páraelszívó használata, de ha ezt külső falra kell kivezetni, akkor bonyolult lehet a beszerelése, és egyes konyhákban ez nem is mindig lehetséges. Még páraelszívóval sem lehet teljesen eltüntetni a szagokat, és nem is tisztítja a levegőt, mint néhány jobb alternatíva. Vannak, akik illatgyertyákat, légfrissítőket használnak a szag elfedésére, de ezek sem nyújtanak tökéletes megoldást, hiszen csak elfedik a szagokat, de valójában nem szüntetik meg őket és rontják az otthoni levegő minőségét is.

légtisztítók képesek a füst és a főzéssel járó szagok eltávolítására, illetve más kellemetlen szagokkal is képesek megbirkózni. A cigarettafüst, a háziállatok, a penész és az emberekkel teli ház mind erős vagy terjengő szagot hagyhatnak maguk után; melyek könnyedén megszüntethetők megfelelő szűrővel felszerelt levegőtisztító segítségével.

Hogyan távolítják el a főzéssel járó szagokat a légtisztítók?

Logikus, hogy nevéhez hűen a légtisztító készülék tisztítja a levegőt, valamint eltávolítja a láthatatlan részecskéket és szennyező anyagokat, amelyek befolyásolhatják a beltéri levegő minőségét. A rossz minőségű levegő hozzájárulhat bizonyos egészségügyi problémák, mint például az asztma és a hörghurut kialakulásához, valamint súlyosbíthatja a szezonális allergiákat is.

LEITZ „TruSens” új, speciális, szagok kiszűrésére tervezett szűrőjének használatával nyugodtan készülhet a választott étel anélkül, hogy utólag nagy árat kellene érte fizetni, vagy bármilyen más konyhai elszívóra lenne szükség. A VOC illékony szerves vegyületet jelent, amely szilárd anyagokból és folyadékokból felszabaduló gáz. Ezt bizonyos háztartási termékek, például tisztítófolyadékok és sprék vagy festékek, valamint dekorációs és barkácsolási termékek bocsátják ki. Szerelje fel a konyhai légtisztítóját a speciális Szag & VOC 3 az 1-ben HEPA szűrővel, és tartsa otthonát a főzéssel járó szagoktól mentesen.

 

 

 

Hogyan távolítja el a szűrő a szagokat és a VOC-kat?

A legjobb szageltávolító anyag az aktív szén, a speciális Szag & VOC-szűrő pedig az elérhető „TruSens” szűrők közül a legnagyobb széntömeget tartalmazza. A „TruSens” termékek standard szűrői a dobszűrőre (nagy hatékonyságú szemcsés levegőszűrő) illeszkedő szénréteggel rendelkeznek, míg a speciális szűrők esetében a szénszűrő a HEPA-dobszűrőn belül helyezkedik el. A Szag- és a VOC-szűrő szénszűrője három réteg szénpelletet tartalmaz nagyobb széntömeggel, és kifejezetten a szagok megszüntetésére szolgál.

A LEITZ „TruSens” légtisztítók innovatív és hatékony megoldást kínálnak az otthonunkban belélegzett levegő minőségének javítására és most LEITZ „TruSens” légtisztító vásárlása esetén megajándékozzuk egy speciális Allergia & Influenza, Szag & VOC vagy Háziállat 3 az 1-ben HEPA szűrővel.

Mit kell tennie, hogy Öné legyen a garantált ajándék?

  1. Vásároljon a promóciós termékek közül.
  2. Regisztráljon és töltse fel a vásárlási bizonylatot a promóció weboldalára: https://www.leitz.com/hu-hu/promotions/trusens-promocio/
  3. Válassza ki ajándékát, amit kézbesítünk Önnek.

2100 Gödöllő, Szabadság út 62.

06-28 510-270

iroda@celtrade.hu

N 47.59858 fok; E 19.39049 fok

H-P: 8:00 - 16:00

Rólunk

A Cél- Trade ’97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz