Menü

Rendszerezzen könnyedén!

2021. augusztus 5., csütörtök 14:46

APLI iratrendező és rendszerező etikettek

Az APLI univerzális, öntapadós etikettjei azon túl, hogy magas minőséget képviselnek és megbízhatók, a legszélesebb körben alkalmazhatók. Gazdag méret- és színválasztékában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, legyen szó irodai, otthoni, vagy kreatív célú felhasználásról. Tökéletes tárgyak, csomagok azonosításához, felcímkézéséhez, vagy termékek osztályozásához, iratrendezéshez.

 

 

 

A magas minőségű, kiváló tulajdonságokkal rendelkező címkék között találhatók:

  • A4 és A5 formátumúak
  • szögletes és lekerekített sarkúak, kör alakúak
  • fehérek és színesek
  • tartós, extra erős, teljesen átlátszatlan és visszaszedhető kivitelűek is

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az extra erős etikettekre ott lehet szükség, ahol a normál címkék nem tapadnak megfelelően, mint pl. érdes felületeken, falakon, kartondobozokon

Az eltávolítható (visszaszedhető) etikett nem hagy nyomot maga után, ezért ideiglenes címkézésére is kiválóan alkalmas - jól tapad papír-, karton-, műanyag-, üveg- vagy akár fémfelületen is, kifejezetten ajánlott üveg- és porcelántárgyak, ajándéktárgyak címkézéséhez, sőt található köztük kifejezetten ékszerekhez gyártott változat is.

Vannak teljesen átlátszatlan fehér etikettek is, melyek tökéletesek a hibás, vagy elavult információk lefedéséhez, javításához.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, melynek köszönhetően a termékek jelentős része már FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Használatuk egyszerű, lézer- és tintasugaras nyomtatókban, fénymásolókban is használhatók és kézzel is írhatók. Az APLI szoftverével pedig igazán egyszerű a tervezés és a nyomtatás - mely ingyenesen letölthető az https://www.apli.com/en/software weboldalról. A nyomtatással pedig biztos, hogy elégedettek leszünk, hiszen éles nyomtatási képet kapunk, ami nem maszatolódik el.

A teljes APLI iratrendező és rendszerező etikett kínálatot ide kattintva megtekintheti!

 

2100 Gödöllő, Szabadság út 62.

06-28 510-270

iroda@celtrade.hu

N 47.59858 fok; E 19.39049 fok

H-P: 8:00 - 16:00

Rólunk

A Cél- Trade ’97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz