Menü

Fedezze fel a képakasztás okos lehetőségeit!

2021. április 29., csütörtök 15:02

A megfelelő megoldás terveihez

Valósítsa meg minden rögzítést igénylő ötletét csavarok vagy akasztószögek nélkül!
Fedezze fel a TESA okos rögzítőrendszereit, melyek szinte az összes rögzítési feladathoz megoldást kínálnak. És ami a legjobb: szinte minden felületre megoldást nyújtanak!

  • Gyors, egyszerű, megbízhatóan tartanak.
  • Nincs szükség további szerszámokra.
  • Nincs szükség különösebb szakértelemre.

Már akár texturált és érzékeny felületekhez is!

A texturált felületek érzékenyek, és mindeddig nem tették lehetővé ragasztós megoldások alkalmazását a rögzítéshez. Azonban a TESA okos rögzítési rendszerével végre egyszerűen rögzíthet tapétára, vakolatra, festett falra és még sok más felületre a fejlett „Powerstrips” technológiának köszönhetően.

További okos ragasztós megoldások sima felületekhez!

TESA innovatív termékeivel számtalan tárgyat rögzíthet a konyha vagy fürdőszoba csempéire, fúrás vagy kalapálás helyett ragasztós megoldással. Akár olyan tárgyakat is, melyek hátulja nem lapos, például faliórákat, kulcstartó dobozokat, fűszertartókat vagy üzenőtáblákat. A megbízható tartás ilyen egyszerű is lehet!

Mostantól az átlátszó felületek, például üveg vagy műanyag díszítése is tökéletesen egyszerűvé válhat! Kiváló megoldások állnak rendelkezésre különböző méretű és súlyú díszítőelemek, például képek, kártyák vagy füzérek szinte láthatatlan rögzítésére.

2100 Gödöllő, Szabadság út 62.

06-28 510-270

iroda@celtrade.hu

N 47.59858 fok; E 19.39049 fok

H-P: 8:00 - 16:00

Rólunk

A Cél- Trade ’97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz