Menü

Éljenek a Ruhák!

2021. március 24., szerda 13:24

Minden ruhásszekrényben megbújik egy szeretett pulcsi, maxi ruha vagy különleges szoknya, ami arra, vár, hogy újra megmutassuk a világnak. Azonban az idő múlásával és a gyakoribb mosások miatt kedvenc darabjaink elveszítik újszerű formájukat.

A mindennapi használat során a rossz szagok mélyen behatolnak a ruha szövetszálaiba, továbbá a foltok és az izzadság is nehezítik a szövetszálak regenerálódását. A hosszú mosási programok és erőteljes mosószerek sem segítenek a ruhák élettartamának meghosszabbításában. Azonban a mosás után sem könnyítjük meg a ruhák sorsát, a szárítógépben akár 58 °C-on is „sütjük” őket ami jelentős szövetkárosodáshoz vezethet.

Az újabb divattrendek a ruhák összetételében is megmutatkoznak, a természetes pamut, len és gyapjú mellett az elmúlt évtizedekben számos szintetikus kevert anyag jelent meg, amik sok szempontból könnyen és gyorsan és nem utolsó sorban olcsóbban előállíthatóak mint természetes társaik. Az ilyen poliészterrel, vagy poliamiddal kevert darabok azonban sokkal kényesebbek ruhaápolás és mosás szempontjából is.

Tudta, hogy

  • a szövet már 5 mosás után károsodik, a színei megfakulnak, elveszti eredeti puhaságát, durva tapintásúvá válik?
  • 20 mosás után a ruha felületén bolyhok képződhetnek?
  • 30 mosás után a szövetszálak már visszafordíthatatlanul károsodhatnak?
  • egy átlagos 2 órás mosás során a ruhák akár 175 km-t is utazhatnak a mosógép dobjában?
  • a mosási program során 168 km/óra sebességgel is centrifugálhatjuk a ruhákat?

Mindezek miatt a kedvenc ruháinknak extra törődésre van szüksége, hogy hosszú ideig megőrizzék újszerű kinézetüket. A COCCOLINO márkát senkinek sem kell bemutatni, Magyarországon már 25 éve szeretjük COCCOLINO mackót aki elképesztő illatával mindenki szívébe belopta magát. A COCCOLINO család egy új taggal bővült a COCCOLINO „Care Color” finommosószer személyében. Az új COCCOLINO „Care Color” segít ápolni és megvédeni szeretett darabjainkat a ruhaöregedéssel szemben. A különleges Care Serum mélyen behatol a ruha anyagába és bevonja a szövetszálakat, ezáltal védőréteget képez, így segít megóvni a ruhákat. A COCCOLINO „Care Color” mosószer hármas hatása segít megvédeni a ruhákat, hogy hosszan tartóan újnak nézzenek ki.

A Care Serum egyedülálló módon:

  • segít megőrizni az élénk színeket.
  • segít megvédeni a ruhák eredeti alakját, véd a kinyúlás ellen.
  • segít megóvni a ruhák anyagát és puhaságát.

A COCCOLINO „Care Color” finommosószer mellé használja kedvenc COCCOLINO öblítőjét, hogy a ruhák a mosás után, szárítás alatt és a ruhásszekrényben is frissen illatozzanak. Akár a szeretett  „Blue Splash”, a frissítő „Jasmine” vagy a mesés virágillatú COCCOLINO „Tiare Flower” öblítőt használja, az illatélmény nem marad el.

A COCCOLINO „Care Black” mosókapszula kifejezetten fekete ruhák mosására alkalmas, így a Care termékcsalád színes és fekete vagy gyapjú és selyem ruhák mosására is alkalmas, gyengéden tisztít emellett ápolja és védi szeretett ruhadarabjait.

Próbálja ki Ön is, most  akciós áron az új COCCOLINO termékeket!

2100 Gödöllő, Szabadság út 62.

06-28 510-270

iroda@celtrade.hu

N 47.59858 fok; E 19.39049 fok

H-P: 8:00 - 16:00

Rólunk

A Cél- Trade ’97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz