Menü

A kreatív gondolatokhoz!

2021. július 7., szerda 11:54

Új SHKOLYARYK termékek!

 

Egy igazán jó füzet - legyen szó jegyzet-, vázlat-, tűzött vagy spirálfüzetről - a személyes imázsunk része. A SHKOLYARYK különleges megjelenésű füzetei között mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

jegyzetfüzetek segítik a ötletgazdag gondolatok kibontakozását! A lapok fehér vagy pezsgőszínűek, a borítók pedig szemet gyönyörködtető képekkel, mintákkal és felületekkel varázsolják el használóját. A füzetek lapjai kellően vastagok, így a golyóstoll, tűfilc vagy a töltőtoll nem üt át egyik lapról a másikra, ezért is igazán praktikus választás egy SHKOLYARYK füzet. 3 különböző méretben és 4 típusban vásárolhatók meg.

A vázlatfüzeteket azok számára ajánljuk, akik fejleszteni szeretnék kreatív képességeiket. A speciálisan kiválasztott professzionális anyagoknak köszönhetően 4-féle festési technikához - vázlat, rajz, akvarell és vegyes technikához is alkalmasak a SHKOLYARYK füzetek. A papír árnyalatai a természetes fehértől a lágy krémszínig vannak jelen, és nem tartalmaznak klórt, illetve egyéb optikai fehérítő anyagot.

 

 

A tűzött füzetek tartós, laminált borítóval vannak ellátva, így garantáltan strapabírók, bárhova magával viheti, ha papírra vetné ötleteit, gondolatait. Elérhető vonalas, illetve kockás kivitelezésben, A5 méretben, 48, valamint 80 lapos változatban is.

Fontosnak tartjuk, hogy kövessék a minták az aktuális trendeket, hiszen a borító a füzet arca, erre a SHKOLYARYK dizájnerei is kiemelt figyelmet fordítanak!

Ha a mintákat nézzük, továbbra is hódítanak a geometrikus és virágminták, valamint a nagy sikernek örvendő pasztellszínek.

Egy füzet esetében nem csak a dizájn az, ami kiemelt fontosságú, hanem a belív is. A tűzött füzetek 70 g/m2 -es ofszet belívvel, míg jegyzetfüzetek 70 és 90 g/m2-es krémszínű belívvel kaphatók, lekerekített sarkokkal.

Manapság már szinte elvárás, hogy a spirálfüzetek lyukasztottak és mikroperforáltak legyenek, így a lapok roncsolás nélkül téphetők ki a füzetből. A SHKOLYARYK spirálfüzetek ezeknek a kritériumoknak megfelelnek. 4 méretben elérhetők kínálatunkban, kockás és vonalas változatban.

 

SHKOLYARYK „Muse” rajzlapok méltó társai lesznek a kreatív gondolatokhoz! Alkalmasak különböző rajz- és festési technikákhoz. Elérhető A3+ és A4+ méretekben.

 

 

Az idei év SHKOLYARYK újdonságait ide kattintva megtekintheti!

2100 Gödöllő, Szabadság út 62.

06-28 510-270

iroda@celtrade.hu

N 47.59858 fok; E 19.39049 fok

H-P: 8:00 - 16:00

Rólunk

A Cél- Trade ’97 Kft. 1997 óta tevékenykedik a magyar irodaszer piacon. A kezdeti papír, írószer, irodaszer forgalmazásán túl, ma már számítástechnikai termékkel, bútor, háztartási, iroda üzemeltetéshez szükséges termékekkel illetve ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal bővült.

Cégünk víziója továbbra is az elégedett Ügyfelek körének bővítése, a már meglévők megtartása, és minden igény maximális kielégítése. Az elmúlt években vállalkozásunk az irodaszer piacra egyediséget és innovációt hozott, miközben számunkra nem létezett lehetetlen küldetés.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 30 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz