Termék neve:
Samsung Galaxy TabA 7.0 (SM-T280) 8GB fekete Wi-Fi tablet
Rendelési kód:
114465
Státusz:
Raktáron
Márka:
SAMSUNG
Csomagolási egység:
1 db
Leírás:

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (SM-T280) WiFi 8GB tablet
Tökéletes dizájn a kategóriában
 
Tulajdonságok:

Vékony (8.7mm) és könnyű ház (283g/285g)
Lágy, modern kialakítás, csúszásmentes hátlap
Megnövelt teljesítmény
5 MP AF kamera
Nagy kapacitású akkumulátor 4,000mAh
microSD támogatás max. 200GB
Hasznos tartalmak és szolgáltatások
Gyerek mód
FM Rádió
Vékony és könnyű
Kompakt méret a könnyed mindennapi használathoz
Nagy kapacitású akkumulátor, vékony kialakítás (8.7mm)

 
Könnyed modern kialakítás csúszásmentes hátlapKényelmes fogás a lekerekített széleknek köszönhetően A szofisztikált csúszásmentes hátlap a szép megjelenés mellett stabilitást biztosít.
 
Probléma nélkül hordhatod magaddal a vékony kialakítású Samsung Galaxy Tab A 7.0 -t. A lekerekített szélek tökéletes fogást biztosítanak. A csúszásmentes hátlap pedig biztonságossá teszi a mindennapi használatot
 
Fejlett kamera szuper tulajdonságokkalAz 5 MP-es AF kamera lehetővé teszi élénk képek rögzítését és beolvashatunk vele QR - és vonalkódokat. Változatos effektek, mint például animált GIF és panoráma, amik még több szórakozást biztosítanak.
 
Hosszabb üzemidőA 4,000mAh-s akkumulátor tökéletes internetezéshez és filmezéshez
 
Nagy tárhely microSD kártyávalTárolj többféle adatot a microSD kártyádon (max. 200GB, kiegészítőként megvásárolható)
 
5MP-es Kamera
A fejlett 5 MP AF-es kamera lehetővé teszi, hogy élénk képeket készíts. Ezen felül vonalkódokat és QR kódokat tud beolvasni illetve különböző effektusokat lehet alkalmazni a képeken. A megnövelt akkumulátor kapacitás lehetővé teszi, hogy hosszabb időt töltsünk el a szabadban a készülékünket használva. A microSD kártyával lehetőséged lesz arra, hogy az összes kedvenc tartalmad ott legyen veled.
 
Gyerek mód – a kicsik kedvenceSzülői felügyelet biztonságos szórakoztatást biztosít a gyerekeknek Tanító és hasznos tartalmak kimondottan gyerekeknek.

A Gyerek módban nagyon sok oktatási és szórakoztató anyag van. Szülői felügyelet lehetővé teszi, hogy időkorlátot határozzunk meg a használatra és az elérhető alkalmazásokat is szelektáljuk. Ezen felül élvezheted az FM Rádiót. Csak a fülhallgatót kell csatlakoztatni, attól függetlenül, hogy hol tartózkodsz

 
FM Rádió könnyed hozzáféréssel bárhol, bármikorAz FM Rádió használatához csak a fülhallgatót kell csatlakoztatni. A Hybrid rádió nem más, mint egy online rádió kiegészítve rögzítés lehetőséggel, így offline is hallgathatjuk a felvett tartalmakat.
 
 
Nettó: 45 213 Ft
Bruttó: 57 420 Ft

Hasonló termékek

Tartozékok