Termék neve:
Thonet & Vander Ratsel 2.1 Bluetooth-os multimédia hangszóró
Rendelési kód:
104780
Státusz:
Rendelésre
Márka:
Thonet - Vander
Csomagolási egység:
1 db
Leírás:
Ratsel 2.1 Bluetooth hangszóró

Hangminőség

A Rätsel (R) BT rendkívül erőteljes hangzását mélység és tisztaság jellemzi. Ez a nagy teljesítményű hangszóró képes részletesen lejátszani a teljes hang spektrumot.

Design

A Rätsel BT (R)-nél az egyenes vonalak dominálnak, ezzel fokozva a gyönyörű és elegáns designt.

Wider FX

A Wider FX (TM) technológia fokozza a sztereó hatást, ami térhatású hangzás eredményez. Merüljön el az új zenei élményben.

Howl Bass

A Howl Bass (TM) technológia segítségével az alacsony frekvenciák természetesebben szólnak, mély basszussal és surround hangzással. Megtapasztalhatja egy igazi színház hangjait.

Sűrű hangelnyelő

Egy új anyagnak köszönhetően a hangfal megszünteti a vibrációt és a hangszivárgást, így pontosabb, hatékonyabb és fenntarthatóbb a teljesítmény.

Antimagnetic Shield

Manapság egyre több külső, zavaró frekvencia érkezhet. Ezek a frekvenciák észrevehetetlen az ember számára, de nem a technológiai berendezésekre, amely torzulásokat okozhat. A Magnetic Shield (R) egy olyan technológia, amely elkülöníti a hangot a külső beavatkozásoktól, így kristálytiszta hangzást élvezhet zavaró tényezők nélkül.

Bass Reflex

A Bass Reflex Sound felhasználja a membrán hátsó részén távozó hangot. A rezonancia renszer növeli a basszust és optimalizálja az alacsony frekvenciák hatékonyságát és teljesítményét.

Középkategóriás

Az oldalsó hangfalak cukornád rostból készült 3 hüvelykes mélynyomói, valamint a 0,5 hüvelykes polietilén magassugárzói teszik lehetővé a kiváló teljesítményt. A rögzítő gyűrű gumiból készült, amely optimalizálja a tekercs mozgását.

Mélynyomó

A központi hangszóró 6,5 cm-es mélynyomója teljes egészében cukornád rostból készült. Ez a természetes polimer ultra tartós és könnyű. A felső rögzítőgyűrű gumiból készült, amely lehetővé teszi a nagyobb elmozdulást.

Bluetooth

A Bluetooth (R) technológia, amely lehetővé teszi a hangszórók és egyéb eszközök (pl.lejátszó készülékek, tabletek, telefonok, MP3 lejátszók és a laptopok) közötti gyors és kényelmes kapcsolatot.

Vezérlés

A hangszórókhoz tartozik egy vezeték nélküli távirányító, mely lehetővé teszi, hogy bekapcsolhassa a hangfalakat, kiválasszthassa a kívánt forrást , növelhesse és csökkenthesse a hangerőt, beállítsa a mély és magas hangokat, a némítás gombot segítségével lenémíthassa a hangfalakat, illetve kiválaszthassa a kívánt EQ beállítást.
Nettó: 49 106 Ft
Bruttó: 62 365 Ft

Hasonló termékek

Tartozékok