Termék neve:
Samsung 23,6" T24D391EW Full HD LED 2HDMI fehér TV-monitor
Rendelési kód:
101157
Státusz:
Raktáron
Márka:
SAMSUNG
Csomagolási egység:
1 db
Leírás:
Samsung 23,6" T24D391EW Full HD LED 2HDMI fehér TV-monitor

 

Tűnjön ki a Samsung legfrissebb, elegáns Touch of Color dizájnjával

A Samsung a legújabb Touch of Color technológiájával a tervezést új magasságokba helyezi. Az új, merész vállalkozás a Samsung monitortervezési hagyatékára épít, amely azokat a trendeket alakította ki, melyeket az iparág többi résztvevője követ. A monitor többé nem csupán egy eleme az elektronikus berendezésnek, ami csak fekete vagy fehér színre van korlátozva - az SD390 monitor egy igazi műalkotás kristály kék árnyalattal, mely gyengéden kivilágítja a szuper keskeny keretet, valamint a sima, fényes vázat. Noha kiváló minőségű tervezés és magas funkcionalitás jellemzi, az SD390 kiemelkedő ár-érték arányt is biztosít.

 

Lásson többet a stílussal és funkcionalitással

Kikapcsolva vagy bekapcsolva, a stílusos SD390 kétségtelenül kitűnik bárhol is legyen elhelyezve. A keskeny keretes dizájn lehetővé teszi, hogy többet láss a képernyőből, miközben a lágy és tiszta kék színű árnyalat egy elegáns ragyogást kölcsönöz a monitor körül. Az átlátszó, kristályos talp a kék szín csodálatos érintésének fényében ragyog, miközben a képernyőt a tökéletes látvány szintjére emeli. A billenési funkció növeli a látómezőt és maximalizálja a betekintés kényelmét. Az SD390 kétségtelenül teljesíti minden tervezési kívánságát.

 

A kép-a-képben technológiával gyerekjáték a multitasking

Használja ki a kép-a-képben technológiában rejlő lehetőségeket a Samsung HDTV monitorjaival. Ezek a monitorok a legmodernebb felhasználói elvárásoknak is megfelelnek, mivel a TV, a számítógép és az audio eszközök tartalmait is képesek lejátszani. Ez a sokoldalúság hatékonyabb munkavégzést és kényelmesebb életstílust tesz lehetővé. A monitor új távlatokat nyit a multitaskingban, hiszen könnyedén szerkeszthet dokumentumokat és nézhet TV-t akár egyszerre. Élvezze a Samsung kiváló kép-a-képben funkciója által nyújtott szabadságot, és játsszon le bármikor, bármilyen tartalmat.

 

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
Nettó: 51 738 Ft
Bruttó: 65 707 Ft

Hasonló termékek

SAMSUNG

Cikkszám/ Katalóguskód

113592

Csom.egys.
1 db

Nettó: 51 863 Ft
Bruttó: 65 865 Ft

Raktáron
SAMSUNG

Cikkszám/ Katalóguskód

113831

Csom.egys.
1 db

Nettó: 44 875 Ft
Bruttó: 56 991 Ft

Raktáron

Tartozékok